Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan Ne Demek? Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan ne demek? Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan kelimesi nasıl yazılır? Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan Ne Demek?

Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan Ne Demek? Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Bu Dünya Gelip Geçicidir, Mala Mülke Fazla Değer Vermemek Gerekir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan Kelimesi Nasıl Yazılır? Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan

Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan ne demek? Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan kelimesi nasıl yazılır? Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan kökeni nedir? Mal Da Yalan Mülk De Yalan, Var Biraz Da Sen Oyalan kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır