Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer Ne Demek? Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer ne demek? Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer kelimesi nasıl yazılır? Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer Ne Demek?

Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer Ne Demek? Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Boş, Anlamsız Konuşanların Durumunu Anlatmak İçin Söylenen Bir Söz

Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer Kelimesi Nasıl Yazılır? Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer

Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer ne demek? Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer kelimesi nasıl yazılır? Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer kökeni nedir? Leyleğin Ömrü (Veya Günü) Laklakla Geçer kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır