Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın Ne Demek? Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın ne demek? Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın kelimesi nasıl yazılır? Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın Ne Demek?

Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın Ne Demek? Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Bir Şey Satın Almasını Bilmeyen Kimseler Alışverişe Çıkmamalıdır Ancak Esnaf Da Bu Gibilerden Hoşlanır` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın Kelimesi Nasıl Yazılır? Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın

Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın ne demek? Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın kelimesi nasıl yazılır? Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın kökeni nedir? Kör Pazara Varmasın, Pazar Körsüz Kalmasın kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır