Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak Ne Demek? Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak ne demek? Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak kelimesi nasıl yazılır? Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak Ne Demek?

Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak Ne Demek? Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Yaptığı Bir İyiliği Hiçe İndirecek Kötülükte Bulunmak

Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak Kelimesi Nasıl Yazılır? Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak

Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak ne demek? Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak kelimesi nasıl yazılır? Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak kökeni nedir? Kaşıkla Yedirip Sapıyla (Gözünü) Çıkartmak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır