İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir Ne Demek? İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir ne demek? İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir kelimesi nasıl yazılır? İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir Ne Demek?

İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir Ne Demek? İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Edepsiz Kimse İle Uğraşmamak İçin Onun Bulunduğu Yerden Uzaklaşmak Gerekir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir Kelimesi Nasıl Yazılır? İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir

İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir ne demek? İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir kelimesi nasıl yazılır? İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir kökeni nedir? İtle Dalaşmaktan Çalıyı Dolaşmak Yeğdir kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır