İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol Ne Demek? İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol ne demek? İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol kelimesi nasıl yazılır? İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol Ne Demek?

İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol Ne Demek? İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Tanıklık Boş Oturan Kimselerin, Kefillik İse Parası Çok Olan Kimselerin İşidir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol Kelimesi Nasıl Yazılır? İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol

İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol ne demek? İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol kelimesi nasıl yazılır? İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol kökeni nedir? İşin Yoksa Şahit Ol, Paran Çoksa Kefil Ol kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır