İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) Ne Demek? İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) ne demek? İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) kelimesi nasıl yazılır? İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) Ne Demek?

İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) Ne Demek? İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Adlandırmak

İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) Kelimesi Nasıl Yazılır? İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak)

İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) ne demek? İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) kelimesi nasıl yazılır? İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) kökeni nedir? İsim Koymak (Veya Takmak Veya Koymak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır