Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) Ne Demek? Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) ne demek? Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) kelimesi nasıl yazılır? Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) Ne Demek?

Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) Ne Demek? Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Başkasına Kızıp Kendisine Zararlı Olan Bir İş Yapmak

Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak)

Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) ne demek? Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) kelimesi nasıl yazılır? Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) kökeni nedir? Gâvura Kızıp Oruç Yemek (Veya Bozmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır