Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar Ne Demek? Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar ne demek? Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar kelimesi nasıl yazılır? Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar Ne Demek?

Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar Ne Demek? Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Kadınların Düğün Ve Eğlence İçin Katlanamayacakları Fedakârlık Yoktur` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar Kelimesi Nasıl Yazılır? Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar

Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar ne demek? Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar kelimesi nasıl yazılır? Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar kökeni nedir? Gökyüzünde Düğün Var Deseler Kadınlar Merdiven Kurmaya Kalkar kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır