Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) Ne Demek? Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) ne demek? Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) kelimesi nasıl yazılır? Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) Ne Demek?

Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) Ne Demek? Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Şişmanca, Tombul

Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) Kelimesi Nasıl Yazılır? Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun)

Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) ne demek? Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) kelimesi nasıl yazılır? Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) kökeni nedir? Eti Budu Yerinde (Veya Etine Dolgun) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır