Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin Ne Demek? Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin ne demek? Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin kelimesi nasıl yazılır? Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin Ne Demek?

Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin Ne Demek? Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Sana Emanet Edilen Bir İşi Sahibinin İsteğine Uygun Olarak Yap, Kötü Bir Sonuç Ortaya Çıkarsa Sen Sorumlu Olmazsın` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin Kelimesi Nasıl Yazılır? Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin

Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin ne demek? Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin kelimesi nasıl yazılır? Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin kökeni nedir? Eşeği Sahibinin Dediği Yere Bağla Da Varsın Kurt Yesin kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır