Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı Ne Demek? Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı ne demek? Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı kelimesi nasıl yazılır? Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı Ne Demek?

Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı Ne Demek? Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Yüksek Makam Sahibi Kimselerle İlgisi Olanlar Durumlarının Gerektirdiği Özveriyi Göze Almalıdırlar` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı Kelimesi Nasıl Yazılır? Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı

Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı ne demek? Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı kelimesi nasıl yazılır? Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı kökeni nedir? Deveci İle Görüşen Kapısını Yüksek Açmalı kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır