Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) Ne Demek? Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) ne demek? Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) kelimesi nasıl yazılır? Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) Ne Demek?

Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) Ne Demek? Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Birini Çelme İle Yıkmaya Çalışmak
Bir İşi Veya Bir Kimseyi Baltalamak, Gelişmesini Engellemek

Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak)

Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) ne demek? Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) kelimesi nasıl yazılır? Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) kökeni nedir? Çelme Atmak (Veya Takmak Veya Vurmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır