Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır Ne Demek? Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır ne demek? Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır kelimesi nasıl yazılır? Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır Ne Demek?

Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır Ne Demek? Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Güzel Yaşamak İsteyen Kişi, Bu Yaşayışın Yükünü Çekmeyi Göze Almalı Ve Gerekli Kaynakları Elinin Altında Bulundurmalıdır` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır Kelimesi Nasıl Yazılır? Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır

Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır ne demek? Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır kelimesi nasıl yazılır? Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır kökeni nedir? Canı Kaymak İsteyen Mandayı Yanında Taşır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır