Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) Ne Demek? Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) ne demek? Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) kelimesi nasıl yazılır? Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) Ne Demek?

Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) Ne Demek? Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Sıkıntı Çektikten Sonra Daha Önce Beğenmediği Bir Durumu Kabul Etmek, Gururundan Vazgeçmek

Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek)

Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) ne demek? Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) kelimesi nasıl yazılır? Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) kökeni nedir? Burnunu Sürtmek (Veya Burnu Sürtülmek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır