Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) Ne Demek? Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) ne demek? Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) kelimesi nasıl yazılır? Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) Ne Demek?

Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) Ne Demek? Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Ölsün` Anlamında Kullanılan Bir İlenme Sözü

Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) Kelimesi Nasıl Yazılır? Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi)

Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) ne demek? Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) kelimesi nasıl yazılır? Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) kökeni nedir? Boyu Bosu Devrilsin (Veya Devrilesi) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır