Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) Ne Demek? Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) ne demek? Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) kelimesi nasıl yazılır? Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) Ne Demek?

Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) Ne Demek? Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Konuşamaz Olmak, Sesi Çıkmamak

Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak)

Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) ne demek? Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) kelimesi nasıl yazılır? Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) kökeni nedir? Boğazına Bir Yumruk Tıkanmak (Veya Gelip Oturmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır