Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer Ne Demek? Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer ne demek? Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer kelimesi nasıl yazılır? Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer Ne Demek?

Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer Ne Demek? Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Güzel Bir Şey, Onu İsteyen Ve Elde Edecek Gibi Görünenin Değil Kısmeti Olanın Eline Geçer` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer Kelimesi Nasıl Yazılır? Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer

Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer ne demek? Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer kelimesi nasıl yazılır? Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer kökeni nedir? Balı Parmağı Uzun Yemez, Kısmetlisi Yer kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır