Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği Ne Demek? Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği ne demek? Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği kelimesi nasıl yazılır? Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği Ne Demek?

Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği Ne Demek? Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Bir Malı Veya Kuruluşu Yalnızca Kendi Çıkarlarına Araç Yapanlar İçin Kullanılan Bir Söz

Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği Kelimesi Nasıl Yazılır? Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği

Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği ne demek? Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği kelimesi nasıl yazılır? Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği kökeni nedir? Babasının (Veya Babalarının) Çiftliği kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır