Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk Ne Demek? Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk ne demek? Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk kelimesi nasıl yazılır? Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk Ne Demek?

Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk Ne Demek? Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Bir Babanın Kızı İçin Harcadığı Para, Hazırladığı Çeyiz Göstermelik Olmaktan İleri Gidemez, Kızın Yaşam Boyu Süren Giderlerini Kocası Üzerine Almıştır` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk Kelimesi Nasıl Yazılır? Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk

Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk ne demek? Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk kelimesi nasıl yazılır? Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk kökeni nedir? Baba Vergisi Görümlük, Koca Vergisi Doyumluk kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır