Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek Ne Demek? Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek ne demek? Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek kelimesi nasıl yazılır? Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek Ne Demek?

Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek Ne Demek? Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Çok Yorulmak, Güçsüz, Dermansız Kalmak

Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek Kelimesi Nasıl Yazılır? Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek

Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek ne demek? Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek kelimesi nasıl yazılır? Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek kökeni nedir? Ayaklarına (Veya Ayağına) Kara Su (Veya Sular) İnmek kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır