Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim Ne Demek? Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim ne demek? Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim kelimesi nasıl yazılır? Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim Ne Demek?

Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim Ne Demek? Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Yalvarırım` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim Kelimesi Nasıl Yazılır? Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim

Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim ne demek? Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim kelimesi nasıl yazılır? Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim kökeni nedir? Ayağının (Veya Ayaklarının) Altını Öpeyim kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır