Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir Ne Demek? Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir ne demek? Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir kelimesi nasıl yazılır? Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir Ne Demek?

Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir Ne Demek? Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Güçlü Olduğunda Ağır Ve Büyük İşler Yapan, Büyük Kazançlar Elde Eden Kimse, Güçten Düşünce Pek Küçük İşlerle Uğraşır, Azla Yetinir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir Kelimesi Nasıl Yazılır? Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir

Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir ne demek? Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir kelimesi nasıl yazılır? Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir kökeni nedir? Aslan Kocayınca Sıçan Deliği Gözetir kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır