Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım Ne Demek? Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım ne demek? Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım kelimesi nasıl yazılır? Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım Ne Demek?

Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım Ne Demek? Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`İnsan En Değerli Malının Karşılıksız Olarak Elinden Gideceğini Bilse Onu Yok Denecek Kadar Az Bir Paraya Satar` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım Kelimesi Nasıl Yazılır? Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım

Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım ne demek? Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım kelimesi nasıl yazılır? Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım kökeni nedir? Anamın Öleceğini Bilseydim Kulağı Dolu Darıya Satardım kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır