Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek Ne Demek? Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek ne demek? Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek kelimesi nasıl yazılır? Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek Ne Demek?

Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek Ne Demek? Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Hayranlık Uyandırmak

Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek Kelimesi Nasıl Yazılır? Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek

Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek ne demek? Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek kelimesi nasıl yazılır? Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek kökeni nedir? Akla (Veya Akıllara) Durgunluk (Veya Şaşkınlık) Vermek kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır