Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak Ne Demek? Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak ne demek? Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak kelimesi nasıl yazılır? Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak Ne Demek?

Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak Ne Demek? Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Çok Şaşırmak, Şaşakalmak

Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak Kelimesi Nasıl Yazılır? Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak

Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak ne demek? Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak kelimesi nasıl yazılır? Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak kökeni nedir? Ağzı Açık (Veya Bir Karış Açık) Kalmak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır