Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil Ne Demek? Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil ne demek? Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil kelimesi nasıl yazılır? Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil Ne Demek?

Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil Ne Demek? Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Konuğumuzdan Veya Yanımıza Bir İş İçin Gelen Kimseden Yüksünmemeliyiz Çünkü Onlar Yanımızda Sürekli Olarak Kalmazlar` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil Kelimesi Nasıl Yazılır? Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil

Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil ne demek? Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil kelimesi nasıl yazılır? Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil kökeni nedir? Adam Adama Yük Değil, Can Gövdeye Mülk Değil kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır