Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) Ne Demek? Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) ne demek? Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) kelimesi nasıl yazılır? Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) Ne Demek?

Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) Ne Demek? Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Açlık Duygusunu Yatıştırmak

Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek)

Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) ne demek? Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) kelimesi nasıl yazılır? Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) kökeni nedir? Açlığını Bastırmak (Veya Gidermek Veya Öldürmek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır