Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur Ne Demek? Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur ne demek? Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur kelimesi nasıl yazılır? Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur Ne Demek?

Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur Ne Demek? Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Koruduğunuz Kimsenin Sürekli Acınmasına İzin Verirseniz Arsız Olur, Emeğinin Karşılığını Tam Olarak Vermediğiniz Kişi De Hırsız Olur` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur Kelimesi Nasıl Yazılır? Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur

Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur ne demek? Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur kelimesi nasıl yazılır? Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur kökeni nedir? Acındırırsan Arsız Olur, Acıktırırsan Hırsız Olur kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır