Yüzüklerin Efendisi'nin Gollum'u, Putin'i tiye aldı

Yüzüklerin Efendisi serisinde Gollum'u canlandıran Britanyalı aktör Andy Serkis, katıldığı programda karakterinin ağzından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le dalga geçti.

Haberler 06.03.2022 - 09:44

  • 1

    Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) serisinde Gollum'u canlandıran Britanyalı aktör Andy Serkis, katıldığı programda karakterinin ağzından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i tiye aldı. 

    Independent'in haberine göre, ABD'li komedyen Stephen Colbert'in The Late Show'una katılan Serkis, ikonik karakteri Gollum'u yeniden canlandırdı. Serkis, Putin'in Gollum gibi düşünerek hareket ettiğini hayal ederek ufak bir performans sergiledi. 

  • 2

    Serkis programda, "Bir tarafta Gollum diğer tarafta Sméagol olsun. Ve şunları söyleyecektir: 'Onu istiyorus. Ona ihtiyacımıs var. Kiev'i elde etmeliyis. Hayır kıymetlimiss, yaptırım uygulayacaklar! Yaptırımlar mı? Yaptırımlar, kıymetlimiss? Eğer bir şey yaparlarsa onlara bu b**u iade edeceğiss" ifadelerini kullandı. 

    Serkis'in canlandırması hem izleyicilerin hem de Colbert'in beğenisini aldı. Aktör programda ünlü fantastik serideki Gandalf ve Elrond gibi karakterlerin seslerini de taklit etti. 

  • 3
    Hollywood'un ve eğlence endüstrisinin öne çıkan birçok ismi Serkis gibi Putin'i ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini kınamıştı.
  • 4

    57 yaşındaki aktörün hayranları onu 4 Mart'ta vizyona giren The Batman'de izleyebilir. Robert Pattinson'ın Bruce Wayne'i canlandırdığı filmde Serkis, Batman'in sadık uşağı Alfred'e hayat veriyor. 

    Warner Bros, The Batman'i Rusya'da vizyona sokmayacağını duyurmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.