Sharon Stone'un yeğeni River hayatını kaybetti 

Sharon Stone'un organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda yatan erkek kardeşinin oğlu River için beklediği mucize gerçekleşmedi. Hollywood yldızı, 11 aylık yeğeninin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haberler 31.08.2021 - 14:15

  • 1
    Şu sıralar önceden yaptığı anlaşmalar gereği Venedik'te bulunan ünlü oyuncu Sharon Stone, hayatının en büyük acılarından birini yaşıyor. Her ne kadar yüzüne yansımasa da 63 yaşındaki yıldız, geçen cuma günü, organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan 11 aylık yeğeni River'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
  • 2
    Sharon Stone, Instagram sayfasında, ilk doğum gününe sadece bir ay kala hayata veda eden River'ın bir videosunu "River William Stone- 8 Eylül 2020- 30 Ağustos 2021" notuyla birlikte paylaştı.

  • 3
    Stone'un, paylaştığı videoda, ünlü müzisyen Eric Clapton'ın, küçük bir çocukken gökdelenden düşerek ölen oğlu için yazdığı Tears In Heaven (Cennette Gözyaşları) adlı şarkıyı tercih etmesi de dikkat çekti.

  • 4
    Stone'un bu acı duyurusuna takipçilerinden çok sayıda taziye dileği geldi. Amerikalı oyuncu Sean Hayes, Stone'un paylaşımına "Burada gözyaşları içinde oturuyorum. Çok üzgünüm Sharon. Ne güzel bir çocuk. Sana ve ailene tüm sevgimi gönderiyorum" diye yazdı.

  • 5
    Bir başka ünlü oyuncu Andie MacDowell "Çok üzgünüm" diye yazdı. Bir süredir MS tedavisi görmesiyle gündemde olan Selma Blair de "Çok üzgünüm. Aman Tanrım" yazarak Stone'un acısını paylaştığını ifade etti.

    Rol aldığı Thor adlı yapımla tanınan Jaimie Alexander da Stone'a taziye mesajı yazan ünlüler arasında yer aldı. Alexander "Kaybınız için çok üzgünüm Sharon. Bu inanılmaz acı verici" diye yazdı. Oscar ödüllü Hilary Swank, Kate Walsh, Billy Porter, Melanie Griffith de Sharon Stone'un acısını paylaşan meslektaşları arasında yer aldı. Stone'un diğer takipçileri de bu acı kayıp için duydukları üzüntüyü ifade eden yorumlar yaptı.

  • 6
    Sharon Stone, erkek kardeşinin oğlu River'ın organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda olduğunu yine sosyal medya sayfasından onun hastanede çekilen bir fotoğrafını paylaşarak duyurmuştu. Stone paylaşımda hem yeğeni hem de vaftiz oğlu olan River'ın iyileşmesi için bir mucizeye ihtiyaç duyduklarını ifade etmişti. River, Stone'un erkek kardeşi Patrick Stone'un Tasha Stone ile evliliğinden dünyaya gelmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.