Magazin ve sanat turu (27 Nisan 2021)

27 Nisan 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 27.04.2021 - 17:35

  • 1

    Britney Spears’ın men davası açtığı baba Jamie Spears: Eski eşim acıları suiistimal ediyor

    Babası Jamie Spears ile vasilik için davalık olan Britney Spears'ın babası yaptığı açıklamada eski eşini kızının acılarını suiistimal etmekle suçladı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    ‘Charles monarşiyi küçültecek’ iddiası

    İngiltere Veliaht Prensi Charles’ın tasarruf için monarşiyi küçülterek birçok kraliyet üyesini saray hayatının dışında bırakacağı öne sürüldü. İddiaya göre, Prens Charles küçük oğlu Harry ve gelini Meghan’ı da kraliyet dışına ‘atacak’, büyük oğlu William ile ailesini ise tutacak.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'den yeni İsmail Balaban açıklaması: Artık orada kalıp şampiyon olsun

    Survivor'da ünlüler takımında mücadele eden İsmail Balaban'ın karşı takım oyuncularıyla gerginlik yaşaması sonrası "Yarışmadan çekilsin, ne kazanıyorsa ben vereceğim" diyen Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim yeni açıklamasında, "Haksızlıklar karşısında artık orada kalıp tüm olumsuzluklara rağmen şampiyon olarak dönmesini arzu ediyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    2021 En İyi Film Oscar'ını alan Nomadland'e dair bilinmesi gerekenler

    Geçen yıl ve bu yılın başında pek çok ödül alan, festivallerde öne çıkan ve eleştirmenler tarafından övülen Nomadland, 78. Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödüllerini almasının ardından, 93. Oscar Ödülleri'nin de yıldızı oldu. 2021 Oscar Ödülleri'nde En İyi Film seçilen Nomadland'in yönetmeni Chloé Zhao En İyi Yönetmen, başrol oyuncusu Frances McDormand da En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kucakladı. İşte, modern bir göçebenin hikayesini, başrol oyuncusu Frances McDormand'ın göz dolduran performansının yanı sıra gerçek kişilerin oyunculuğuyla anlatan filme dair merak edilenler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Hande Erçel ile Kerem Bürsin ilk kez el ele

    Maldivler'de birlikte tatil yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin dönüşte havalimanında ilk kez ele ele görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Kanye West'in ayakkabıları 1,8 milyon dolara satıldı

    ABD’li ünlü şarkıcı Kanye West’in 2008 Grammy Ödül töreninde sergilediği performans sırasında giydiği spor ayakkabıları, açık artırmada 1,8 milyon dolara alıcı buldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Hakan Altun'un doktorundan açıklama

    Televizyon programının çekimleri öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un son sağlık durumu hakkında konuşan doktoru "Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Grimes'e Elon Musk eleştirisi: Böyle bir adamla nasıl uyuyorsun?

    Elon Musk'ın altıncı çocuğunun annesi olan şarkısı Grimes, sosyal medyada erkek arkadaşına yöneltilen, "Gezegeni ve insanlığı yok eden adamla birlikte nasıl uyuyorsun?" tarzı suçlamalara yanıt verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Ünlü müzisyen Asım Ekren son yolculuğuna uğurlandı

    Türkiye'nin en ünlü bateristlerinden ve bir dönem 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ile evli olan Asım Ekren, son yolculuğuna uğurlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10
    En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı kazanan Anthony Hopkins tarihe geçti

    En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını The Father'daki performansıyla Anthony Hopkins aldı. 83 yaşındaki Anthony Hopkins, bu ödülü alan en yaşlı kişi olarak kayda geçti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Kim Kardashian ile Van Jones arasında aşk iddiası

    Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian'ın gazeteci Van Jones ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. İkilinin uzun zamandır arkadaş olduğu, ceza adaleti reformu için birlikte çalıştığı ve şimdi de ilişkilerini romantik bir boyuta taşıdığı konuşuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Chloe Zhao'nun Oscar başarısı ülkesi Çin'de sansüre uğradı


    Oscar'da en iyi film ödülünü kazanan Nomadland filminin yönetmeni Chloe Zhao'un başarısı doğduğu ülke Çin'de sansürlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 13

    Leonardo DiCaprio Oscar ödüllü filmin yeniden çevriminde oynayabilir

    Önceki gece açıklanan 93. Oscar Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Film dalında Oscar ödülünü kazanan Another Round filminin Hollywood versiyonunda Leonardo DiCaprio'nun filmde başrol oynaması bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Tarihi Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda yıllardır fark edilmeyen ayrıntı

    Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki 2 sancaktardan birinin elindeki sancak sopası bölümü yaklaşık 2 yıldır ortada yok. Eski ve yeni fotoğraflar arasındaki fark gerçeği ortaya çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    BTS yıldızı J-Hope sağlık sırlarını hayranlarıyla paylaştı


    K-pop grubu BTS'in üyesi J-Hope sağlık sırlarını sıraladı. 27 yaşındaki şarkıcı basit vücut hareketlerinin yanı sıra zıplama, squat, plank, mekik gibi hareketleri de günlük olarak yapıyor. Şarkıcı ayrıca yulaf, meyve, tavuk, sebze ve somon balığı gibi besinlerden oluşan sağlıklı bir beslenme programı uyguluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Frances McDormand 93. Oscar Ödülleri töreninde neden kurt gibi uludu?

    93. Oscar Ödülleri’nde Nomadland adına En İyi Film ödülünü kabul ederken sahneden bir kurt gibi uluyarak izleyicileri şaşırtan Frances McDormand'ın bu hareketle neyi amaçladığı anlaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Akrep 20. bölüm fotoğrafları: Perihan'ın zorlu mücadelesi

    Star’ın sevilen dizisi Akrep, perşembe günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. İşte dizinin 20. yeni bölüm fotoğrafları ve yaşanacaklar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    İspanya’daki San Fermin Festivali üst üste ikinci kez iptal edildi


    İspanya'nın ünlü San Fermin Festivali corona virüs salgını nedeniyle üst üste ikinci kez iptal edildi. Festivalin iptal nedenleri arasında Covid-19’a karşı aşılamanın yavaş sürmesi de var.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    House of the Dragon'un (Ejderha'nın Evi) okuma provaları başladı

    Game of Thrones'un (Taht Oyunları) öncesini anlatcak House of the Dragon (Ejderha'nın Evi) dizisinin yapımına başlandı.



    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 20

    Yapımcı Birol Güven’in baba acısı

    Yapımcı Birol Güven’in babası Erdoğan Güven, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat etti. Güven’in cenazesi, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde toprağa verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    İskoçya’da 5 bin yıllık çömlekte parmak izi keşfedildi


    İskoçya’nın Orkney Adaları’nda Yansıtma Dönüşümü Görüntüleme (RTI) tekniği kullanılarak fark edilen 5 bin yıllık olduğu düşünülen çömlekte parmak izi keşfedildi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 22

    1476 eser Likya Uygarlıklar Müzesi'nde

    Likya Uygarlıklar Müzesi, tarihteki ilk demokratik uygulamaların hayata geçirildiği Likya Birliği'nin dini inançları, ekonomik ve sosyal yaşamı hakkında bilgiler veren paha biçilmez eserleri ile ön plana çıkıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Murat Sineması harabeye döndü


    Kadıköy Fikirtepe’de 1960 yıllarda onlarca Yeşilçam oyuncusunun uğrak noktası olan, yaz aylarında ise konserlerin verildiği tarihi Murat Sineması 25 yıl önce kullanıma kapatıldı. Vatandaşların anılarında yer edinen Murat Sineması ve o dönemler ise hafızalarda yaşamaya devam ediyor. Kadıköylü vatandaşların tek isteği ise yaz aylarında bir araya geldikleri Murat Sineması’nın yeniden açılarak hizmete girmesi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 24

    Akrep 20. yeni bölüm 2. fragmanı


    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TVnin yeni dizisi Akrepin 20. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 25

    Gazianteplilerin ramazanda tatlı tercihi 'bülbül yuvası'

    Türk mutfağının sevilen tatlılarından 'bülbül yuvası', içerisindeki şerbet ve şeker oranının az olmasına bağlı olarak diğer tatlılara göre daha hafif olması nedeniyle ramazanda sıklıkla tercih ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Bingöl'ün asırlık lezzetleri keledoş ve mastuva iftar sofralarını süslüyor


    Bingöl'ün geleneksel lezzetlerinden keledoş ve mastuva yapılışı, sunumu, kokusu, damakta bıraktığı tadıyla iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 27

    Mustafa Sandal Milli Takım için EURO 2020 şarkısı yapacak

    Salgın nedeniyle bir yıl ertelenen EURO 2020'de mücadele edecek Türkiye Milli Futbol Takımı için destek şarkısı Mustafa Sandal'dan geliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Steven Spielberg imzalı müzikal film West Side Story'den ilk fragman

    Steven Spielberg, efsaneleşmiş müzikallerden biri olan West Side Story'yi yeniden beyazperdeye yansıttı. E.T'den Indiana Jones'a, Jaws'dan Schindler's List'e, Ready Player One'dan Jurrasic Park'a onlarca kültleşmiş filmin yönetmeni Spielberg'in West Side Story'sinden ilk fragman yayınlandı. Birbirine düşman iki sokak çetesinde olmalarına rağmen birbirine aşık olan Tony ve Maria'nın hikayesini anlatan filmde, bolca dans, çete savaşları ve romantik sahneler yer alıyor. Başrollerinde Ansel Elgort ve Rachel Zegler'in yer aldığı yeniden uyarlamanın 10 Aralık'ta vizyona girmesi planlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    İş Sanat Dünya Caz Günü’nü Jülide Özçelik ile kutluyor

    30 Nisan Dünya Caz Günü’nde, Jülide Özçelik İş Sanat'ta konser veriyor. Pandemi nedeniyle İş Kuleleri Salonu’nda seyircisiz kaydedilen konserde Özçelik, sevilen halk türkülerini de repertuvarına ekledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Zaman Müzesi geçmişi günümüze taşıyor

    Konya’nın 5 bin yıllık tarihi mahallesi Sille’de bulunan Zaman Müzesi, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait eserler ile Roma dönemine kadar uzanan zaman kavramıyla ilgili birçok eserle geçmişi günümüze taşıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Hatay'da sadece ramazanda üretiliyor: Küncülü helva

    Gastronomi kenti Hatay’ın vazgeçilmez lezzeti olan ve sadece Ramazan aylarında satışa sunulan küncülü helva, vücudu dengelemek için tüketiliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Burakhan Yılmaz Kazara Aşk'ın oyuncu kadrosunda

    Star’ın yakında seyircisiyle bulaşacak olan yeni dizisi Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosuna katılan Burakhan Yılmaz, canlandıracağı ‘Doktor Kenan’ karakterleriyle seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Seni Çok Bekledim final bölümü fragmanı

    Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Star TVnin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in final fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 34

    Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? (Survivor 26 Nisan 2021)

    Survivor'da dün akşam performans oyunu heyecanı yaşandı. Bireysel olarak performans sergileyen yarışmacılar, sabit oynanan oyunda denge mücadelesi verdi. Çeyrek finale kalma öncesinde avantajı kazandıracak sembolü kazanmaya çalıştı. Survivor'da sembolü kazanan yarışmacılar hangileri oldu? Performans oyunu ödülünü kim kazandı, ödül neydi? İşte Survivor 26 Nisan'da yayınlanan bölümden ayrıntılar....

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35
    Akrep burcunda dolunay / Günlük burç yorumları (27 Nisan 2021)


    Yedi derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay ayrılışlar getirebilir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.