Jessica Alba’nın sırlarla dolu geçmişi

Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Jessica Alba, sırlarla dolu bir geçmişe sahip. Mutlu bir evliliği ve üç tane çocuğu olan yıldızın geçmişinde ilginç olaylar var: 15 yaşında kaçırıldı, otomobilin bagajında bulundu.

Haberler 24.10.2018 - 12:29

  • 1

    Sin City, Fantastic Four gibi yapımlarla Hollywood'un ünlü oyuncuları arasına giren Jessica Alba, aradan geçen yıllara rağmen 15 yaşındayken başına gelen kaçırılma olayı hakkında konuşmaktan hoşlanmıyor.

  • 2

    The Sun gazetesinde yer alan habere göre Alba, 1996 yılında henüz 15 yaşındayken ünlenmesini sağlayan Flipper dizisinin çekimlerini sürdürürken setten kaçırıldı ve 14 saat boyunca rehin alındı.

    Telefon şakası zannettiği tuhaf telefon aramalarının ardından kaçırılan Alba, evine elleri ve gözleri bağlanarak bir otomobilin bagajına bindirildi.

  • 3

    Otomobil bagajında kolları, bacakları ve ağzı bağlı şekilde bulunan Alba kendisini kaçıran hakkında fazla açıklama yapamadığı için olay bir uzun bir soruşturmanın ardından, polis merkezinin tozlu raflarında çözülememiş dosyalar arasında yerini aldı.

  • 4

    Ancak bu kaçırılma ünlü oyuncu için çocukluğunun en travmatik olayı değildi.

    Hayatında hep iniş çıkışlar olan oyuncu, akciğerlerindeki sorunlar yüzünden çocukluk ve gençlik yıllarının büyük bölümünü astım ve zatürree gibi sorunların yanı sıra hiperaktivite ve takıntı rahatsızlığıyla boğuşarak geçirdi.

  • 5
    Alba, kendisinden büyük erkeklerin tacizine de uğruyordu sık sık. Özellikle de ibadet için gittiği kiliselerde. Alba, o dönemi "Benden büyük erkekler beni sürekli rahatsız ediyordu. Rahip de bana tahrik edici giyindiğim için bunların başıma geldiğini söylüyordu. Ama aslında ben öyle giyinmiyordum" diye anlattı.
  • 6
    "Karşı cins tarafından beğenilmeyi kendi suçum olarak algılamaya başladım. O dönemde bedenimden ve kadınlığımdan utanıyordum” diyen Dark Angel dizisindeki rol arkadaşı Michael Weatherly ile aşk yaşamaya başladı. O sırada 18 yaşında olan Alba kendisinden 12 yaş büyük rol arkadaşından evlenme teklifi aldı. Ancak çift 2003 yılında ayrıldı.
  • 7

    Alba o dönemde sevgilisiyle yaşadıklarını da şöyle anlattı: "O sırada ben bakireydim. Birlikte olacağım ilk kişiye aşık olmam gerektiğine inanıyordum." Evlenmeden kimseyle birlikte olmaması gerektiğine inanan Alba, bekaret yeminini kendisinden büyük sevgilisiyle bozduğunu anlattı.

  • 8

    Alba, Fantastic Four filminin setinde tanıştığı şimdiki eşi olan yapımcı Cash Warren'la yaşadığının da ilk bakışta aşk olduğunu anlatıyor. Çift, bir süre flört ettikten sonra ayrıldı. Ama sonra barışıp evlendiler. Şimdi iki kız biri erkek üç çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdürüyorlar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.