Yeni Kabine toplantısı tarihi: Kabine toplantısı ne zaman, gündemde neler var?

Kabine toplantısı tarihi, Türkiye gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Son olarak 30 Eylül'de yapılan Kabine toplantısının ana gündeminde, İsrail'in Lübnan'a saldırıları yer almıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan yeni Kabine toplantısının tarihi ve Kabine gündeminde neler olacağı merak ediliyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine gündeminde neler var?

Haberler 13.10.2024 - 15:16

  • 1
    Yeni Kabine toplantısının yapılacağı tarih belli oldu. Normal şartlarda her 2 haftada bir gerçekleşen Kabine toplantısı, son olarak 30 Eylül'de yapılmıştı. Peki, yeni Kabine toplantısı ne zaman? Kabine gündeminde neler var?
  • 2

    YENİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine'nin yeni toplantı tarihi belli oldu.

    Kabine, iki haftalık aranın ardından yeni  toplantısını 14 Ekim Pazartesi günü yapacak.
  • 3

    KABİNE GÜNDEMİNDE NELER VAR?

    Toplantının ana gündem maddesi İsrail'in saldırıları ve artan şiddet olaylarıyla ilgili olacak.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda, İsrail'in saldırılarıyla ilgili mücadele kapsamında atılan ve atılacak adımlar ele alınacak.
  • 4
    İsrail'in saldırlarının yanı sıra artan şiddet olayları ve Savunmaya ek kaynak paketi tartışması da toplantıda yer alacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.