TIR şoförü damada düğününde altın yerine lastik

Gaziantep'te bir TIR şoförüne, düğününde arkadaşı tarafından piyasa değeri 15 bin lira olan TIR lastiği hediye edildi.

Haberler DHA 02.06.2024 - 12:37

  • 1

    Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan TIR şoförü Alican Yıldırım (25) ile Büşra Yıldırım (23) çifti bir düğün salonunda hayatlarını birleştirdi. Düğüne katılanlar halaylar çekip eğlenirken, takı törenine geçildi.

  • 2

    15 BİN LİRA DEĞERİNDE LASTİK HEDİYE EDİLDİ

    Davetliler gelin ve damada altın takarken, damadın oto lastik işi yapan arkadaşı İbrahim Göğebakan ise süslediği ve piyasa değeri 15 bin lira olan TIR lastiğini hediye etti. Alican Yıldırım, hediye edilen TIR lastiği ile şaşkınlık yaşadığını söyledi.
  • 3
    Farklı bir hediye ile sürpriz yaparak unutulmaz bir anıları olsun istediğini belirten İbrahim Göğebakan ise çifte mutluluklar dileyerek, şoför arkadaşının lastiğe ihtiyacı olabileceğini düşündüğünü belirtti.
  • 4
    Göğebakan, “Düğünümüze altın yerine kara altın getirdim, yeni çiftlerimize hayırlı olsun. Nakliye işi yaptıkları ve takacağım altını bozdurup yine lastik alacakları için altın yerine lastik bayi olunca ben de lastik hediye ettim. İyi günlerde kullansınlar.” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız