Telefonda tartıştığı arkadaşını tüfekle öldürdü

Eskişehir’de Burak Güven isimli kişi, telefonda tartıştığı arkadaşı Zafer Gebrecioğlu’nu tüfekle vurdu. Yaralı halde hastaneye kaldırılan Gebrecioğlu, iki gün sonra yaşamını yitirdi. Silahlı saldırının ardından kaçan Burak Güven polis tarafından yakalanıp, tutuklandı.

Haberler DHA 24.09.2024 - 10:53

  • 1

    Eskişehir’de bir kişi tartıştığı arkadaşını öldürdü.

    Olay, önceki gün Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi’nde meydana geldi.
  • 2

    Burak Güven ile Zafer Gebrecioğlu, telefonda tartıştı. Güven, bu tartışmanın ardından motosikletiyle Gebrecioğlu’nun bulunduğu Aydınlık Evler Sokağı’na geldi.

    İkili arasında çıkan kavgada Burak Güven, yanında getirdiği pompalı tüfekle Gebrecioğlu’na ateş ederek, olay yerinden motosikletle kaçtı.
  • 3

    Olayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Zafer Gebrecioğlu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Hastanede iki gün tedavi gören Gebrecioğlu, yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

    Polis, olayın ardından kaçan Burak Güven ile arkadaşı M.S.Ş’yi gözaltına aldı.

  • 4

    Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde ifadeleri alınan iki şüpheli, adliyeye sevk edildi.

    Şüphelilerden M.S.Ş, adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, Burak Güven kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.