Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı girişimi

İstanbul Üsküdar'da bir taksi şoförü, yol vermediğini öne sürerek kadın İETT şoförüne küfür ve hakaretler yağdırıp saldırmaya çalıştı. Gözaltına alınan taksiciye toplam 8 bin 509 lira para cezası kesildi. Şoförün Toplu Taşıma Aracı Kullanım Kartı süresiz iptal edildi.

Haberler DHA 16.05.2024 - 14:36

  • 1

    İstanbul'un Üsküdar ilçesi Bulgurlu Mahallesi'nde iddiaya göre, bir taksi şoförü kendisine yol vermediği gerekçesiyle aracıyla İETT otobüsünün önünü kesti.

  • 2

    OTOBÜSÜN CAMLARINI YUMRUKLADI

    Araçtan inen taksi şoförü, kadın İETT şoförüne küfür edip otobüsün camlarını yumrukladı.
  • 3
    Yolcuların uyarılarına rağmen kadın şoföre küfürler eden taksi şoförü daha sonra uzaklaştı.
  • 4

    TAKSİCİ GÖZALTINA ALINDI

    Bu görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine polis ekipleri taksi şoförünü gözaltına aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma yapan sivil trafik ekipleri taksinin şoförü M.V.A.'nın kimliğini tespit etti.
  • 5
    M.V.A.'ya belediyeden verilmiş çalışma izninin/ruhsatının süresi bittiği halde belediye sınırları içinde yolcu taşımak maddesinden 6 bin 439 TL, yönetmelikte gösterilen kural yasak zorunluluk ve yükümlülüklere uymamak maddesinden 690 TL, taşıt yolu üzerinde duraklamanın yasaklandığı yerlere park etmek maddesinden 690 TL, saygısızca araç kullanmak maddesinden 690 TL olmak üzere toplamda 8 bin 509 TL trafik idari para cezası uygulandı. Şoförün Toplu Taşıma Aracı Kullanım Kartı süresiz şekilde iptal edilirken, ticari taksinin çalışma ruhsatı 15 süre ile trafikten men edildi. Öte yandan taksi şoförü M.V.A. "hakaret" ve "tehdit" maddelerinden adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.