Şule'nin katil zanlısı tutuklandı: İlk ifadesi ortaya çıktı

Mersin'de Şule Özlem Ural'ın evinde boğularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli A.Y. tutuklandı. Zanlının emniyetteki ifadesinde, olayın yaşandığı akşam birlikte vakit geçirdiği Şule Ural'ı dövdüğünü, daha sonra içinde para olan çelik kasayı alarak adresten çıktığını söylediği öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 04.06.2024 - 12:44

  • 1

    Mersin'in Yenişehir ilçesi İnönü Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde dün Şule Özlem Ural'ın (40) boğularak öldürülmüş halde bulunmasına ilişkin gözaltına alınan A.Y'nin (20) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

  • 2
    Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
  • 3
    Öte yandan, zanlının emniyetteki ifadesinde, olayın yaşandığı akşam birlikte vakit geçirdiği Ural'ı dövdüğünü, daha sonra içinde para olan çelik kasayı alarak adresten çıktığını beyan ettiği öğrenildi.
  • 4

    MOTOSİKLETTEKİ ÇELİK KASA CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI

    Toroslar ilçesi Korukent Mahallesi'nde dün devriye görevi yapan polis ekipleri, şüphelendikleri motosikletin sürücüsü A.Y'yi (20) durdurmuş, motosiklette içinde para olan parçalanmış çelik kasa taşındığının belirlenmesi üzerine şüpheli gözaltına alınmıştı.
  • 5

    Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen A.Y'nin ifadesinde, kasanın Yenişehir ilçesi İnönü Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinden aldığını söylemesi üzerine adrese giden polis, çilingir yardımıyla girdikleri evde Şule Özlem Ural'ın cesediyle karşılaşmıştı.

    Sağlık ekibinin incelemesinde boğulduğu tespit edilen Ural'ın cenazesi, morgdaki işlemlerin ardından Afetevler Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.