Sinem’e ne oldu? Genç kadın yaşadığı evde ölü bulundu, erkek arkadaşı tutuklandı

Eskişehir’de yaşayan 23 yaşındaki Sinem Ç, şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. Genç kadının erkek arkadaşı A.Ö, olayın intihar olduğunu savunurken, çelişkili beyanları üzerine tutuklandı. Genç Sinem’in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrasında belirlenecek.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 14.08.2024 - 13:26

  • 1
    Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bir kadın, yaşadığı evde ölü bulundu.
  • 2
    Büyükdere Mahallesi’ndeki Karakaya Sokak’taki bir apartmanın 3’üncü katındaki evde yaşayan Sinem Ç’nin (23) intihar ettiği ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
  • 3

    Eve gelen ekipler, yerde hareketsiz yattığı görülen genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

    Ceset, olay yeri incelemesi ve cumhuriyet savcısının çalışmasının ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
  • 4

    ÇELİŞKİLİ BEYANLARI ÜZERİNE GÖZALTINA ALINDI

    Ekiplerin gittiği sırada evde bulunan ve Sinem Ç’nin intihar ettiğini öne süren erkek arkadaşı A.Ö. çelişkili beyanları üzerine polis ekiplerince gözaltına alındı.

    Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ö, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
  • 5

    KESİN ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

    Kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’ndan alınacak raporun ardından belirlenecek Sinem Ç’nin cenazesinin morgdan teslim alınarak defnedilmek üzere memleketi Erzurum'a götürüldüğü öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.