Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi sorgulama 2023: 216 engelli personel alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? (İŞKUR kura çekimi ekranı)

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 216 engelli sürekli işçi alımı kura sonuçları için geri sayım başladı. 1-6 Kasım tarihleri arasında İŞKUR üzerinden engelli personel alımı için başvuruda bulunan adaylar için kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. 216 asıl adayın yanı sıra ilan edilen toplam kontenjan kadar yedek aday belirlenecek. Peki, Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte sonuç sorgulama ekranı.

Haberler 28.11.2023 - 09:30

  • 1
    Sağlık Bakanlığı sürekli engelli alımı kura sonuçları için tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından 1-6 Kasım tarihlerinde alınan 216 engelli alımı için kura tarihi belli oldu. Şimdi gözler engelli personel alımı kura sonuçlarına çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
  • 2

    SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Sağlık Bakanlığı tarafından engelli personel alımı kura çekimi tarihi belli oldu.

    Buna göre; Sağlık Bakanlığı personel alımı kuraları, 28 Kasım 2023 tarihinde saat 10.30’da Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde noter huzurunda il adına göre alfabetik sıralı şekilde gerçekleşecek.

    216 asıl adayın yanı sıra ilan edilen toplam kontenjan kadar yedek aday belirlenecek.
  • 3

    HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

    Kura çekimi işlemleri Ankara’da gerçekleştirilecek.

    Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR aracılığıyla başlatılan 216 kişilik engelli işçi alımı kura sonuçları tarihi belli oldu.

    Sonuçların ilan edilmesinin ardından Ardahan, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Denizli, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, İstanbul, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kilis, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sinop ve Sivas illerinde çalışmaya hak kazanacak adaylar beli olacak.
  • 4

    KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

    Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura sonuçları asil ve yedek liste Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ internet adresinde ilan edilecek.

    KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
  • 5

    SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

    Kura çekilişi, Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacağından, kuraya katılımcı alınmayacak.

    CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız