Polisten kaçan TIR şoförü, ortalığı birbirine kattı: 2 aracı ezdi, yaralılar var

İzmir'de demir yüklü TIR'ın sürücüsü, tonaj aşımından ceza kesildikten sonra aracın otoparka çekileceğini duyunca olay yerinden kaçmaya çalıştı. Kırmızı ışıkta bekleyen 2 otomobile çarpmamak için kaldırıma doğru manevra yapan sürücü, otomobillerin üzerine devrildi. Olayda 2 kişi yaralandı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 10.10.2024 - 11:55

  • 1
    İzmir'in Buca ilçesinde TIR'ın kırmızı ışıkta bekleyen 2 otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, V.T. idaresindeki 15 PE 360 plakalı demir yüklü TIR, Buca'da çevre yolunun Batı çıkışında polis ekiplerince durduruldu.
  • 2
    Yapılan kontrolde tonaj aşımı belirlenmesi üzerine sürücüye para cezası uygulandı. Polisin aracın otoparka çekileceğini söylemesi üzerine V.T. TIR'la kaçmaya çalıştı. Buca Koop Mahallesi 206/5 Sokak'ta kırmızı ışıkta bekleyen 2 otomobile çarpmamak için kaldırıma doğru manevra yapan TIR, otomobillerin üzerine devrildi.
  • 3
    İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin de yardımıyla araçlardaki sürücüler çıkarıldı. Yaralanan TIR sürücüsü V.T. ile 35 YEV 47 plakalı otomobilin sürücüsü H.Ç., ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
  • 4
    Bir hafif ticari araçta da hasara neden olan kaza, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde demir yüklü TIR'ın kaldırıma çıkarak araçların üzerine devrilme anı yer alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.