Nevzat Bahtiyar Narin'in cansız bedenini böyle taşımış! Kamera görüntüleri iddianamede

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin iddianame kabul edildi. İlk duruşma 7 Kasım'da görülecek. Cinayetle ilgili yeni görüntülere de ulaşıldı. Güvenlik kamerası kaydında, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın, otomobiliyle Narin'in cansız bedenini dere yatağına taşıdığı görülüyor.

Haberler NTV Haber 24.10.2024 - 09:50 Son Güncelleme : 24.10.2024 - 10:04

  • 1

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde yaşayan Narin Güran, 21 Ağustos'ta kayboldu. Çocuğun cansız bedeni, 19 gün sonra Eğertutmaz deresinde çuval içinde bulundu. Narin'in cinayete kurban gittiği belirlendi.

    HABERİN VİDEOSUNA GİT

  • 2
    Amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile cesedi dere yatağına taşıdığını itiraf eden komşu Nevzat Bahtiyar tutuklandı.
  • 3
    Soruşturmada yeni görüntülere de ulaşıldı. Güvenlik kamerası kaydında, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın,, otomobiliyle Narin'in cansız bedenini götürdüğü görülüyor.
  • 4

    38 DAKİKA 11 SANİYE DERE YATAĞINDA KALMIŞ

    İddianamede de yer alan görüntülerde, Tavşantepe Mahallesi'nin karşı kısmında bulunan çiftliğe ait kameraya saat 15.41'de şüpheli bir kırmızı aracın girdiği ve aracın 15.44 sıralarında Eğertutmaz Deresi'nin yakınında bulunan toprak yolda durduğu, kamera saatine göre 38 dakika 11 saniye sonra Eğertutmaz deresinden ayrıldığı, kamera kayıtlarının takibinde aracın Nevzat Bahtiyar'a ait olduğunun tespit edildiği yer aldı.
  • 5

    "ŞÜPHELİLER OLAY ANINDA EVDELER"

    İddianamede, HTS ve daraltılmış baz kayıtlarına göre şüphelilerin olay anında aynı evde olduğu tespitine yer verildi. Amca, anne, ağabey ve komşularının birlikte hareket ettiğine dikkat çekildi.

    Salim Güran'ın cep telefonuna ilişkin incelemede elde edilen bulgular da anlatıldı. Narin'in kaybolduğu güne ait bazı görüşme geçmişlerinin silindiği belirtildi.
  • 6
    4 sanık hakkında "İştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
  • 7
    İddianame, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İlk duruşma 7 Kasım'da başlıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.