Nevruz Bayramı mesajları 2024: Baharın gelişi, toprağın ve doğanın uyanışı Nevruz bayramınız mübarek olsun

Nevruz Bayramı mesajları erken saatlerden itibaren paylaşılıyor. Baharın müjdecisi Nevruz'da bazı ritüeller yerine getirilirken bugünün coşkusu da Nevruz Bayramı kutlama mesajları ile iletiliyor. Coşkuyla kutlanacak olan Nevruz Bayramı'nda kalplerinden geçen dilekleri ve duaları sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için Nevruz mesajları örneklerini bir araya getirdik. İşte Nevruz Bayramı kutlama mesajları örnekleri... 

Haberler Sosyal Medya 21.03.2024 - 08:58

  • 1
    Doğu Anadolu'da, "Baharın müjdecisi", "Yeni yılın başlangıcı" olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Baharın müjdecisi Nevruz'a özel mesajları bir araya getirdik.
  • 2

    NEVRUZ KUTLAMA MESAJLARI

    "Dünyanın döngüsü ve devamlılığı için büyük önem arz eden baharın sembolu, ekinlerin ve çiçeklerin gelişinin müjdeleyicisi Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım..."

    "Nevruz der ki ben nazlıyım
    Sarp kayalarda gizliyim
    Mavi donlu gök gözlüyüm
    Benden âlâ çiçek var mı"

    "Tanrı dağlarının eteklerinde,
    Orta Asya bozkır düzlüklerinde,
    Geçmişte, günümüzde, gelecek de;
    Nevruz (YENİGÜN)
    Türk’ün öz be öz bayramıdır."


  • 3
    "Elimize, obamıza, yurdumuza
    BAHAR geldi.
    Toprak yeniden ekin-biçine hazır duruma geldi.
    Allah bize yeniden dirilecegimizi her yarattığı fiilde gösteriyor.
    Nevruz geldi, bahar geldi. Hoş geldi. Toprağın yeniden uyanışı, Baharın gelişini simgeleyen bugün, Bayramdır. Mübarek olsun."

    "Yeni başlangıçları çağrıştıran doğadan ilhamla .. Bahar bayramınız, Nevruz kutlu olsun"

    "En sevdiğim bayram;
    Baharın gelişi, toprağın ve doğanın uyanışı Nevruz bayramınız mübarek olsun. Her birinize güzellikler diliyorum. Eğer sağlıklı, huzurlu ve mutluysanız, her zaman en büyük servet budur."

    "Baharın getirdiği bereket tüm dünyada daim olsun ve hiçbir ülke yoklukla mücadele etmek zorunda kalmasın.... Mutlu Nevruzlar..."


  • 4
    "Türkler arasında baharın gelişi sembolü olarak kutlanan Nevruz, kültür bakımından Türklerin yayılmış olduğu geniş bir alanda tarihin karanlık dönemlerinden itibaren  kutlanmış ve hâlen de kutlanmaktadır. Nevruz, bu coğrafyadaki insanları birbirine kenetleyen, birlik ve beraberliği pekiştiren bir gündür."

    "Baharın müjdecisi, kardeşliğin simgesi olan Nevruz, aynı zamanda Türklüğün yeniden tarih sahnesine çıkışının sembolüdür.Aziz milletimizin ve Balkanlardan Türk Dünyası'na kadar tüm coğrafyalardaki kardeşlerimizin Nevruz Bayramı'nı tebrik ederim."

    "Türk kültürünün kadim köklerinden ve geleneklerinden gelen, aynı zamanda Unesco Somut Olmayan Kültürel Miras listesinde yer alan Nevruz/Yeni Gün bayramı kutlu olsun."
  • 5
    "Nevruz, içerdiği güçlü anlamlarla, yeni bir uyanışa, barışa, dostluğa, birlik ve beraberliğe yapılan bir çağrıdır. Nevruz Bayramınız Kutlu olsun."

    "Celali takvime göre bir yıl daha geçti, Allah kalbinizden sevgiyi eksik etmesin sağlıklı olun ve Mutlu yaşayın. Herkesin Nevruz Bayramı kutlu olsun "

    "Uzun ve sert kış aylarından sonra tabiatın baharla yeniden canlanmasını sembolize eden nevruz bayramıdır. "
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.