Nevruz Bayramı (21 Mart) mesajları: Bayram bayramı Nevruz temalı mesajları ve sözleri derledik

Nevruz Bayramı mesajları, 21 Mart'ın gelişiyle birlikte en çok araştırılan konulardan biri oldu. Doğanın uyanışı ve bahar bayramı olarak bilinen Nevruz Bayramı'nda sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler, mesaj örneklerini inceliyor. İşte sosyal medyada paylaşabileceğiniz  Nevruz Bayramı (21 Mart) mesajları...

Haberler 21.03.2023 - 17:43 Son Güncelleme : 21.03.2023 - 17:49

  • 1
    Nevruz Bayramı, Anadolu’dan Orta Asya’ya, Balkanlar’dan Avrupa’ya kadar birçok toplum tarafından kutlanıyor. Türk tarihinde baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı çeşitli gelenekleri içerisinde barındırıyor. Nevruz sevincinin sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için Nevruz temalı mesajları ve sözleri derledik...
  • 2

    NEVRUZ BAYRAMI MESAJLARI

    "Baharın habercisi Nevruz ile dayanışma ve kardeşlik duygularımızın artarak devam etmesi dileğiyle…"

    "Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı’nı kutluyor, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

    "Bugün 21 Mart. Gece ve Gündüzün eşitlendiği gün, Nevruz Bayramı ve Baharın Başlangıcı. Bayramını kutlu olsun, her şey gönlünüzce olsun."

  • 3

    "Barışın, dostluğun, birlik ve beraberliğin simgesi #Nevruz Bayramı tüm ülkemize kutlu olsun."

    "Nevruz 'un çiçekleri tüm coğrafyaya barış, adalet, özgürlük, kardeşlik, umut ve sevinçle yayılsın... Düşmanlık ve ölüm yenilsin, umut ve yaşam dirilsin..."

  • 4

    "Eski Türkler "kaç yaşındasın" yerine "kaç bahar gördün" diye sorarlarmış. Çok şükür tabiatın yeniden doğuşuna şahitlik ediyoruz."

    "Nevruz Bayramı kutlu olsun.
    Kardeşlik barış olsun. Din, dil, ırk ayırımı olmasın, Herkes Barış içinde yaşasın."

    "Doğanın bahara uyandığı Nevruz Bayramı'nda bizler de aydınlık, mutlu ve huzurlu bir yüzyılı çiçekler açarak karşılayacak, solmayan umutlar yeşerteceğiz!"

  • 5

    "Bolluk ve bereketi simgeleyen Nevruz'un tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ederim."

    "Kelime anlamı ‘yeni günişığı’ olan Nevruz, ‘Dünya Manevi Kültür Mirası’ listesindedir. Kutlu olsun!"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.