Metroda panik anları: Kavga sırasında imdat frenini çekti

Bursa’da metroda yolcular arasında kavga çıktı. Paniğe neden olan kavga sırasında bir yolcu imdat frenini çekti. Metro imdat freninin çekilmesiyle dururken, seferler bir süre aksadı.

Haberler DHA 03.10.2024 - 14:07

  • 1

    Bursa’da metroda çıkan kavgada yolculardan biri imdat frenini çekti, seferler durdu.

    Olay, 29 Eylül günü saat 12.30 sıralarında meydana geldi.
  • 2

    Üniversite seferini yapan 2 numaralı BursaRay hattında iki yolcu arasındaki tartışma, kısa sürede yumruklu ve tekmeli kavgaya dönüştü.

    Araya girmeye çalışan diğer yolcuların da dahil olmasıyla gerginlik arttı.

    Bu sırada vagondaki yolcular korku yaşadı.

  • 3

    Bebek pusetinin başında ayakta duran iki kadın, tekme ve yumruk darbesi ihtimaline karşı, kendilerini bebeğe siper etti.

    Oturan kadın yolculardan birinin uyarısıyla ayaktaki kadınlardan biri, acil durumlar için kullanılması gereken imdat frenini çekti.

    Kültürpark istasyonuna gelen metro, imdat freninin çekilmesiyle durdu.

  • 4
    Metro seferinde 4 dakika aksama yaşanırken, BURULAŞ’tan yapılan açıklamada, olayın sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.