TYP kura sonuçları personel isim listesi sorgulama: MEB temizlik personeli başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 

24 Eylül tarihinde alınmaya başlanan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 30 bin temizlik personeli başvuru sürecinin sonlanmasıyla birlikte gözler sonuç tarihine çevrildi. Belirtilen tarihler arasında İŞKUR TYP üzerinden başvurularını tamamlayan adaylar yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. Peki, MEB 30 bin temizlik personeli başvuru sonuçları açıklandı mı? TYP kura sonuçları personel isim listesi nasıl öğrenilir?

Haberler 30.09.2024 - 11:38

  • 1
    Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamındaki temizlik görevlisi iş ilanlarına başvuruların tamamlanması ardından kura sonuçları ve isim listeleri paylaşılmaya başlandı. TYP kura sonuçları ve isim listesi (asil - yedek), İl Milli Eğitim Müdürlükleri'nin resmi sayfalarından paylaşılıyor.

    Başvuru yapan adaylar, İŞKUR tarafından gerçekleştirilen TYP ilan mülakat ve kura sonuçlarına bulundukları şehirlerin il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet siteesi üzerinden ulaşabilirler.
  • 2

    KÜTAHYA

    Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü "2024-2025 TOPLUM YARARINA PROGRAMLAR (TYP) TEMİZLİK GÖREVLİSİ SONUÇLARI" başlıklı duyuruyla TYP kapsamındaki işe alımlara ilişkin açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada; "30.09.2024 Pazartesi günü kurada ismi çıkanların Müdürlüğümüz Beylerbeyi Konferans Salonu'na istenen evrakları ile gelmeleri gerekmektedir. Toplum Yararına Programlar (TYP) Kura Sonuçları için tıklayınız." denildi.

    BURSA

    Bursa Yıldırım İlçe Müdürlüğü tarafındna yapılan açıklamada; "Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokol gereği, TYP (Toplum Yararına Programı) kapsamında, İlçemiz okullarında istihdam edilmek üzere verilen kontenjanlar için katılımcıların görevlendirme sıralarını belirlemek üzere 27.09.2024 Cuma günü saat 10:00'da Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişi sonucu, temizlik görevlileri için asıl ve yedek listeler belirlenmiştir.

    Asıl ve yedek listeler için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz." denildi.


    TYP Temizlik Görevlileri Asıl Liste için tıklayınız.

    TYP Temizlik Görevlileri Yedek Liste için tıklayınız.

  • 3
    BURDUR

    Burdur İl Müdürlüğü tarafındna yapılan açıklamada; "Kurada ismi çıkan katılımcılar 30.09.2024 Pazartesi günü evraklarını Burdur il Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ederek iş başı yapacak olup bu tarihten sonra getirilen evraklar değerlendirilmeyecektir.
    Kurada ismi çıkmayanlar yedek olarak değerlendirilecek olup 01.10.2024 tarihinden itibaren boş olan okullara yerleştirilecektir. "

    TYP TEMİZLİK PERSONELİ NOTER SONUÇ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

    KAHRAMANMARAŞ

    Kahramanmaraş Dulkadiroğulları İlçe Müdürlüğü tarafındna yapılan açıklamada; "Belirtilen süre içerisinde TYP sözleşmesi gereği istenen başlama evraklarını teslim etmeyen personel hak kaybına uğrayacaktır. Yerine İŞKUR il Müdürlüğünden yedek personel talebi yapılacaktır."

    TYP TEMİZLİK PERSONELİ NOTER SONUÇ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
  • 4

    TRABZON

    Traboz İl Milli Eğitim Müdürlüğü "İŞKUR TYP 27.09.2024 TARİHLİ İLÇE BAZLI KURA SONUCU" başlıklı duyuruyla TYP kapsamındaki işe alımlara ilişkin açıklamada bulundu.

    KURA SONUCU İÇİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.