Maket mi gerçek mi? Çöpten kemikler fışkırdı

Denizli'de çöpte insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu. Numune alınan kemiklerin üzerinde kemik isimleri gibi ibarelerin olduğu görüldü. Uzmanların incelemesine göre bir tıp öğrencisine ait maket de olması muhtemel kemikler, incelenmek üzere kriminale gönderildi.

Haberler İHA 28.10.2024 - 11:38

  • 1
    Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi Kıbrıs Şehitler Caddesi üzerinde çöpü boşaltmak isteyen temizlik personeli, çöp kutusunda insana ait olduğu düşünülen kemiklere rastladı.
  • 2
    Panikleyen temizlik görevlisi 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
  • 3
    Çöp kutusunda incelemelerde bulunan polis ekiplerinin dikkatini kemiklerin üzerindeki yazılar çekti. Her kemiğin üzerinde hangi kemik olduğunu yazan ibarelerin bulunduğu öğrenildi.
  • 4
    Kemiklerden birkaçını numune alarak hastaneye götüren polis ekipleri burada uzmanların görüşüne başvurdu.
  • 5

    İNSAN KEMİĞİ Mİ?

    Yapılan incelemelerin ardından doktorlar, kemiklerin bir tıp öğrencisinin kullandığı iskelet maketi olabileceği ihtimalinde bulunurken gerçek insan kemiği olmasının da muhtemel olduğunu söyledi.

    Uzman görüşleri üzerine Cumhuriyet Savcılığı olay yerinde ayrıntılı inceleme talimatı verdi. Çöp kovasını boşaltan polis ekipleri, tüm parçaları tek tek inceledi.

  • 6

    İncelemelerin ardından toplanan kemikler incelenmek üzere İzmir Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderilecek. Laboratuvarda yapılacak incelemelerin ardından kemiklerin bir insana mı yoksa makete mi ait olduğu kesinleşecek.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.