KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? GSB tarafından duyurulacak

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sonuçları için geri sayım başladı. KYK yurt başvuruları 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında tamamlanmıştı. Belirtilen tarihler arasında yurt başvurusunda bulunan üniversite öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaya kilitlendi. Peki, KYK yurt sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 10.09.2023 - 09:00

  • 1
    2023-2024 KYK yurt başvuru sonuçları beklenmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından açıklanacak olan KYK yurt başvuru sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. Peki, KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?
  • 2

    KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

    Bakanlıkça belirlenen tarihlerde hak sahipleri ve yedek alım sonuçları ilan edilecek. Sonuçlar https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvuru-sonucu-sorgulama linkinden kontrol edilebilecek

    KYK yurt başvuru sonuçlarının eylül ayının son haftasına kadar paylaşılması bekleniyor.

    KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
  • 3

    KYK YURT ÜCRETLERİ NE KADAR?

    KYK yurt tipleri, 1.tip, 2. tip, 3.tip, 4.tip, 5.tip, 6.tip olarak sıralanırken, bu sınıflandırma; odanın büyüklüğü, kalan kişi sayısı, içerisinde tuvalet banyo olması gibi özelliklere göre belirleniyor. En ucuz KYK yurdu 1. tip olurken, en yüksek ücrete sahip olan yurt ise 6. tip olarak seçeneklerde yer alıyor.

    Tip 1 ücreti aylık 345 lira, Tip 2 ücreti aylık 405 lira, Tip 3 ücreti aylık 480 lira, Tip 5 ücreti aylık 510 lira ve Tip 6 ücreti aylık 570 lira oldu.
  • 4

    KYK YURT ÜCRETİ NE ZAMAN ÖDENİR?

    İlk kayıt ücreti ödendikten sonra yurt ücreti içinde bulunulan ayın son günü saat 23.00'e kadar ödenmelidir. Ancak yurtlarda barınan öğrencilere, eylül ayı yurt ücretlerini ödemeleri için 15 Eylül saat 23.00'e kadar süre verilir. Bu süre sonunda ödemelerini yapmayan öğrencilerin kayıtları silinir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.