Kreşte 21 aylık uyuyan bebeğe tokat dehşeti

Gaziantep'te özel bir kreşte öğretmen olarak görev yapan Betül K., uyuyan 21 aylık bebeğe tokat attı. Kreş, öğretmen ile kurumun ilişiğinin kesildiğini açıklarken Betül K., sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. İfadesinde suçlamaları reddeden öğretmen, M.D.Ö.'nün uyumadığı için yüzünü örtü ile kapatıp sırtına uyuması amacıyla yavaş yavaş vurduğunu belirtti.

Haberler DHA 17.10.2024 - 13:25

  • 1

    Pancarlı Mahallesi’ndeki özel bir kreşte öğretmen olarak görev yapan Betül K., uyuduğu sırada 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı.

    Olayın ardından M.D.Ö.’nün annesi Avukat Gündoğdu Özer’i arayan Betül K., çocuğun yanağının üzerine uyuduğunu ve buna bağlı da yüzünde iz oluştuğunu söyledi. Kreşe giden aile, bebeklerinin yüzünde parmak izleri olduğunu gördü.

    Bunun üzerine aile çocuklarının şiddete maruz kaldığını öne sürerek hastaneye gidip darp raporu alarak öğretmenden şikayetçi oldu. İncelenen kreşin güvenlik kamerası görüntülerinde ise Betül K.’nin M.D.Ö.’ye tokat attığı ortaya çıktı.

    HABERİN VİDEOSUNA GİT

  • 2

    OLAY KAMERALARA YANSIDI

    Görüntülerde öğretmen Betül K.’nin bebeğe tokat attığı ve ardından battaniye ile üzerini kapatarak uyutmaya çalıştığı görüldü.
  • 3

    "HOCA BENİ ARAYINCA ANLADIM"

    M.D.Ö.’nün annesi Avukat Gündoğdu Özer, olayı öğretmen Betül K.’nin araması üzerine anladıklarını ve eşinin çocuğu kreşten alınca yüzünde kızarıklık olduğunu fark ettiklerini söyledi.

    Kreş yetkilileri ile görüştüklerini ancak şiddet olayını kabul etmediklerini anlatan Özer, bunun üzerine hastaneye gidip darp raporu aldıklarını ve raporda yüzdeki kızarıklığın dış darbe ile meydana geldiği yazdığını söyledi.

    Bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını anlatan Gündoğdu Özer, "İlk etapta kreş yetkilileri bana olayı abarttığımı söylediler. Uyku anı görüntülerini izlemek istedim. Görüntüleri izlediğimde çocuğum sağ yanağının üzerine uyuyor, hocası da çocuğun başında bekliyor. Darbe alan yanak sol yanak." dedi.

    Bu duruma ilişkin kreş yetkilierin açıklama yapmadığını dile getiren Özer, görüntülerde kreş hocasının çocuklara kötü muamelede bulunduklarını ifade edip savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

    İLİŞİĞİ KESİLDİ

    Kreş yetkilileri ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

    Açıklamada olayı üzüntü ile takip ettiklerini belirterek, gerçeğin ortaya çıkarılmasına katkı sağlandığını belirtip tespit çalışmaları tamamlandığında önce ilgili öğretmen ile kurumun ilişiğinin kesildiğinin ifade edildi.

  • 4

    TUTUKLANDI

    gözaltına alınan öğretmen, sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

    İfadesinde mağdur çocuğun bir yıldır kendisinin öğretmen olduğu sınıfta bulunduğunu belirten Betül K., olay günü de her zamanki gibi çocukları vaktinde uyku odasına götürdüğünü söyledi.

    M.D.Ö.'nün uyumadığı için yüzünü örtü ile kapatıp sırtına uyuması amacıyla yavaş yavaş vurduğunu belirten Karaman, "M.D.Ö. sonra uyudu. Saat 15.00 gibi çocukları uyandırdım ve bu çocuğun yüzünde kızarıklıkları fark ettim. Krem ile yüzündeki kızarıklığa müdahale edip annesine telefon açıp durumu anlattım çocuğun elinin üzerine uyumuş olabileceğini söyledim." dedi.

    Daha sonra babasının gelerek çocuğu aldığını söyleyen Karaman, "Aynı gün annesi arayarak idarecilerimizden kamera kayıtlarını istedi. Aileye bir gün sonra görüntüler verildi ama ben şiddet uygulamadım. Ben asla hiçbir çocuğa zarar vermedim ve suçlamaları kabul etmiyorum." diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.