Konya'da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı TIR'ın karıştığı iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 

Haberler İHA 08.10.2024 - 09:27

  • 1
    Konya'da dün akşam saatlerinde iki yrı kaza meydana geldi. İlk kaza, Ereğli-Karaman Kara yolu üzeri Melicek Mahallesi kavşağında, ikinci kaza ise Karaman çevre yolu üzeri Fidanlık kavşağında oldu.
  • 2
    Edinilen bilgiye göre; Karaman'dan Ereğli Şeker Fabrikası'na pancar taşıyan M.Ç. (24) idaresindeki 42 ESK 11 plakalı TIR, Yüksel Altınöz'ün kullandığı motosiklete çarparak yoluna devam etti. Kazada, motosiklet sürücüsü Altınöz ve motosiklette yolcu olan Hasan Can çarpmanın şiddetiyle olay yerinde hayatını kaybetti.
  • 3

    Şeker fabrikasına pancar taşıyan TIR, Karaman çevre yolu üzerinde tehlikeli bir şekilde yoluna devam ederken, Fidanlık kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen S.C.T. yönetimindeki 42 ALU 809 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı.

  • 4

    Kazada, S.C.T. ve araçta yolcu olarak bulunan M.C.T. yaralandı. Yoluna devam eden TIRr şeker fabrikasına doğru giderken, Karayolları kavşağı adliye binası önünde bir başka araca daha çarptı. Karayolları kavşağındaki kazanın ardından polis ekipleri tarafından durdurulan TIR sürücüsü gözaltına alınırken, 3,37 promil alkollü çıktığı öğrenildi.

    TIR'ın çarptığı motosiklette hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni olay yerinde yapılan inceleme sonrası Ereğli Devler Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralanan 2 kişi de aynı hastanede tedavi altına alındı. Kazalarla ilgili tahkikat devam ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.